Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

PROVEDENÍ MONTÁŽE SKELETU

7. Stroje, pomůcky, vybavení

- Strojní vybavení pro těžkou montáž činí především montážní prostředek – jeřáb, dále míchačka s protiproudým mícháním 250 l, aktivační míchačka, silo na VPC 15 tun s váhovým dávkovačem, trafo 2000 VA 220/24 V, svařovací agregát triodyn IC 220, nebo svařečka KS 200/01.
- Montážní pomůcky k montáži zahrnují především montážní žebřík ( bez nebo s plošinou ) nebo hydraulickou plošinku a závěsnou lávku. Pro zavěšování prvků a manipulaci s nimi musí být k dispozici závěsy pro sloupy, závěsy průvlaků, závěsy pro plošné prvky, závěs pro schodišťové rameno.
- Vybavení čety pomůckami obsahuje nivelační přístroj s příslušenstvím, ocelové pásmo, tři klubka voskovaných zaměřovacích šňůr, dvě olovnice, tři ochranné bezpečnostní pásy, čtyři káry na beton, čtyři naběračky s násadou, čtyři zednické lžíce, čtyři ocelová páčidla, hadicovou vodováhu, vážní lať, dvě desetikilogramové palice, čtyři truhlářské svěrky 800 mm, šest věder, dvacet klínů z tvrdého dřeva, ocelové distanční destičky 20 x 20 x 5,4 mm, stěrky, vibrátor, táhla, kotevní bloky a vzpěry.
Při práci musí mít četa k dispozici výkresy skladby montované konstrukce, výkresy montážních styků a montážní deník.

Žádné komentáře:

Okomentovat